فروش زرشک
خانه / زرشک / بسته بندی صادراتی زرشک پفکی بیرجند

بسته بندی صادراتی زرشک پفکی بیرجند

بسته بندی صادراتی زرشک پفکی بیرجند، چندیست که مورد توجه شرکت های خشکبار قرار گرفته است. ایران طلایه دار تولید زرشک جهان است و این یک فرصت استثنایی برای آنان به حساب می آید تا بتوانند به سودی خود، دست پیدا کنند.

هنگامی که رقیبی وجود نداشته باشد، می توان به خوبی در میدان حضور پیدا کرد و پیروز شد.
تصاحب ۹۵ درصد از زرشک دنیا توسط ایران، زمینه ای فوق العاده است که فرصتی باورنکردنی را به تجار کشورمان می دهد.
اما قطعا برای صادرات، باید پیش زمینه هایی را در نظر گرفت تا محصول ارسالی، از بالاترین درجه کیفی و مطلوبیت هم برخوردار باشد.
بسته بندی صادراتی زرشک

زرشک بیرجند

بیرجند در خراسان جنوبی واقع شده است. در واقع این شهر، مرکز استان به حساب می آید.
باغات و مزارع فراوان بیرجند به کشت زرشک و زعفران اختصاص دارند.
لذا این شهرستان می تواند مرجع خوبی برای ارز آوری در ایران باشد.
زرشک و زعفران در دسته خشکبار صادراتی ناب ایرانی می گنجند که لازم است به عرضه باکیفیت آنها، بیشتر توجه شود.
زرشک خشک بیرجند نیز مانند دیگر شهرستان های همجوار، به دو نوع تقسیم می شود.
نوع دانه اناری و پفکی، دسته بندی های رایج زرشک خشک هستند که ارزش صادراتی متفاوتی نسبت به هم دارند.

بسته بندی صادراتی زرشک

بسته بندی صادراتی زرشک

بسته بندی صادراتی زرشک به چه صورت انجام می شود؟
چه مواردی را در بسته بندی این محصول باید مورد توجه قرار داد تا رضایت خریدار، جلب گردد؟
عموما از نظر وزن بسته بندی، در صادرات زرشک، همانند دیگر خشکبار، با دو حالت مواجه هستیم:

  • بسته بندی در اوزان پایین (به صورت گرمی)
  • بسته بندی در اوزان بالا (به صورت کیلویی)

برای نوع اول، بسته بندی های نایلونی مورد توجه قرار می گیرد و نوع دوم، بسته بندی های کارتونی، کارآمد خواهند بود.
برای بسته بندی صادراتی زرشک، ممکن است خریدار، نوع خاصی را مد نظر داشته باشد. و یا استفاده از آرم ویژه ای را مطالبه کند.
عموما تنها برخی از تولید کنندگان و شرکت های صادراتی هستند که می توانند چنین نیازی را برآورده سازند.

بسته بندی صادراتی زرشک

زرشک پفکی صادراتی

زرشک پفکی، ایده آل ترین نوع زرشک خشک شده است.
روند زحمت آفرین خشک کردن زرشک برای تهیه نوع پفکی، به طرز محسوسی بر قیمت این خشکبار، تاثیر می گذارد.
البته در عوض، رسیدن به محصولی فوق ممتاز، تمامی این موارد را توجیح پذیر می گرداند.
در تهیه زرشک پفکی، سه الی چهار ماه باید زمان گذاشت که تمامی اینها هزینه در بر دارند.
بدین ترتیب باید زرشک پفکی را در دسته خشکبار ویژه صادراتی ایران، قرار داد.

مطلب پیشنهادی

مرکز پخش زرشک زیر تالاری

مرکز زرشک زیر تالاری در استان خراسان جنوبی به صورت روزانه فعالیت های ویژه ای …

کانال تلگرام